Cum actioneaza?

Crema Apitox pune capat durerii !

Simptomele reumatismului sunt unele dintre cele mai neplacute si odata cu sosirea sezonului rece acestea încep sa ne deranjeze din ce în ce mai tare: durerile de articulatii se acutizeaza, apar junghiurile si edemul.

Crema Apitox- cunoscuta ca fiind produsul nr.1 în Marea Britanie, este special conceputa pentru a combate toate aceste efecte neplacute. Crema are la baza principii active puternic curative, cele mai importante ingrediente fiind extractul de miere, veninul de albine, glucozamina si condroitina.

Dupa prima aplicare poti spune ADIO durerilor de orice fel !

Apitox Crema ofera doar efecte benefice pentru urmatoarele afectiuni:

  • Artrita reumatoida: corecteaza raspunul imun prin oprirea procesului bolii, eliminarea durerii si îmbunatatirea mobilitatii, revitalizând zonele afectate;
  • Osteoartrita: Veninul de albine este un calmant foarte puternic, acesta are rezultate excelente în tratamentul durerii. De asemenea, ajuta în mod semnificativ la regenerarea cartilajului uzat.
  • De asemenea se obtin rezultate excelente în cazul: guta, fibromialgie, febra reumatica, leziuni sportive, dureri musculare, dureri de spate, sciatica, nevralgii, alergii, hernie de disc, epicondilita, dureri de umar, oboseala cronica, eczeme, lupus si probleme circulatorii.
Cumpara acum