Ce contine?

Apitox contine extracte naturale din mierea de albine !

Ingrediente:

ImagineExtract din miere, Glucosamina, Venin de albine, Chondroitina, Extract natural de Harpagophytum

Extractul de harpagophytum se utilizeaza ca adjuvant in: reumatism cronic degenerativ (artroze: gonartroza, coxartroza, spondiloza), poliartrita reumatoida, fracturi, entorse, luxatii, contuzii, tendinite, bursite, nevralgii, dureri musulare sau de alte origini si guta.

Glucozamina este prezenta in organism in mod natural si ajuta la mentinerea tesuturilor conective si cartilajelor. Organimsul absoarbe foarte bine glucozamina

Condroitina se regaseste, de asemenea, in mod natural in incheieturi, unde ajuta organismal sa atraga fluide la nivelul cartilajelor. Condroitina se gaseste, de asemenea, sub forma naturala in cartilajul de rechin.

Mierea de albine este unul dintre cele mai sanatoase si complexe alimente.

Mai bine zis este un super-aliment deoarece contine vitamine, aminoacizi, acizi organici, minerale, enzime provenite de la albine, bioflavonoizi si antioxidanti ce-i dau o valoare terapeutica uriasa.

Contine vitamine, aminoacizi, acizi organici, minerale, enzime provenite de la albine, bioflavonoizi si antioxidanti

Dintre vitamine, cele mai importante sunt cele din complexul B si, in cantitati ceva mai mici, vitaminele C, A, D si K. La randul lor, mineralele, prezente in miere intr-o forma usor asimilabila de catre organismul uman, sunt foarte numeroase, variind in functie de tipul de miere: potasiu, calciu, magneziu, fosfor, la care se adauga cantitati extrem de mici de seleniu, crom si iod.

Veninul de albine este o sursa bogata de enzime, peptide si amine biogene. Exista cel putin 18 componente active din veninul care prezinta anumite proprietati farmaceutice.

Veninul de albine se foloseste cu succes in tratarea afectiunilor reumatice, in special in tratarea artritei si clerozei multiple. Veninul de albine mai vindeca si alte afectiuni precum dureri de spate, guta, bursita, fibrom, mastita, rani ale ligamentelor si multe altele. In tratarea acestor boli si afectiuni, veninul de albine se aplica direct pe piele.

Important !

Apitox NU este recomandat persoanelor alergice la intepaturile de albine !

Cumpara acum